Connect with us

Sport

Sâmbătă ora 21.00: Meci de old-boys cu nume importante la Ceahlăul, Poli Iași, Bacău, Foresta și FC Botoșani

Published

on

Meci de old-boys între foștii jucători de la FC Botoșani și foști jucători de la Poli Iași, Ceahlăul, FCM Bacău și Foresta Suceava. Meciul se va juca sâmbătă seara, la baza Junior Arena din apropierea parcului Cornișa.

Suporterii FC Botoșani care vor să-i revadă pe foștii jucători care au promovat echipa în Liga a II-a, o pot face sâmbătă seara, de la ora 21.00, la baza Junior Arena. Augustin Ivașcă, Vespazian Colban, Alin Bejan, Alin Bordeanu și Vasile Prisacă sunt doar câțiva dintre foștii jucători de la FC Botoșani care vor veni să joace în meciul demonstrativ. În cealaltă echipă vor evolua foști jucători de la Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Bacău, Poli Iași și Foresta Suceava. De organizarea acestui meci demonstrativ se ocupă Augustin Ivașcă, antrenorul clubului AFC Junior.

„Meciul de old-boys îl facem sâmbătă, în jurul orei 21.00. Printre invitați sunt foști jucători de Liga 1 și Liga 2. Colban, Bejan, Prisacă, poate ne onorează cu prezența și Liviu Ciobotariu, Giani Căpușă, Dănuț Munteanu, Ciprian Brighiu de la Iași, Florin Axinia de la Piatra Neamț”, a spus Augustin Ivașcă.

Vineri, sâmbătă si duminică, AFC Junior Botoșani organizează un turneu de fotbal la care vor participa aproximativ 600 de copii legitimați la cluburile din zona Moldovei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )