Connect with us

Sport

Peste 40 de medalii cucerite de sportivii de la CS Botoșani și Brilliant Botoșani la Cupa Tornado 

Published

on

În week-end-ul trecut, a avut loc la Sala Sporturilor din Tg. Mureș, a IX-a ediție a Cupei Tornado la Taekwondo WT – Sport Olimpic, la probele Kyorugi (Luptă – Proba olimpică), Poomsae (Forme – Luptă cu adversari imaginari) și SpeedKick (Concurs de lovituri viteză). La această desfășurare sportivă au participat peste 320 de sportivi legitimați la 25 cluburi de profil, afiliate la Federația Română de Taekwondo WT.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani au participat la acest turneu cu un lot puternic, format din 20 de sportivi și 3 tehnicieni.

Clubul Sportiv Botoșani a obținut prin cei 4 sportivi ai secției Taekwondo WT 9 de medalii, din care 4 medalii de aur, 1 medalie de argint, și 4 medalii de bronz.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a obținut32 de medalii cu 16 sportivi, din care 10 medalii de aur, 13 medalii de argint și 9 medalii de bronz.

Medaliații de la acest turneu național sunt următorii:

BRILLIANT :

LOCUL 1 : Bianca COSTIC (3 medalii), Octavian BUDACĂ (2 medalii), Iosua PAVĂL, Nectarie CÎNTEC, Gabriel AGHIȚOAIE, Antonio FLOREA șiAlexandru FUSA.

LOCUL 2 : Octavian BUDACĂ (3 medalii), Sara CHIRIEAC (2 medalii), Richard CHELARIU (2 medalii), Desire TĂRCUȘ,Liviu FLOREA, Nectarie CÎNTEC, Iosua PAVĂL, Alexandru FUSA și Robert ANUȚA.

LOCUL 3 : Sabina BURSUC (2 medalii), Florin RACLEȘ, Petrică BURLACU, Desire TĂRCUȘ, Mihai TUDOSAN, Antonio FLOREA, Bianca COSTIC și Sara CHIRIEAC.

C.S. BOTOȘANI :

LOCUL 1 : Andreea CORDUNEANU (2 medalii), Mario TOFAN și Gabriel DÎRVARIU.

LOCUL 2 : Gabriel DÎRVARIU.

LOCUL 3 : Cristian SENCIUC, Gabriel DÎRVARIU, Mario TOFAN și Andreea CORDUNEANU.

Această deplasare a putut fi realizată cu sprijinul Primăriei Dumbrăveni, a Farmaciei Anca (sprijină sportivii din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului) și al părinților sportivilor participanți.

„O mare parte din lotul nostru a fost reprezentat de debutanți și de copii. Rezultatele acestora ne bucură foarte mult deoarece vine o generație foarte bună din urmă. Sportivii experimentați ce au participat la această competiție se pregătesc de ultimul turneu din prima parte a calendarului competițional, și anume Bratislava Open.Mulțumesc tuturor partenerilor, susținătorilor noștri și nu în ultimul rând staffului tehnic, deoarece fără aceștia nu am putea să obținem aceste rezultate”, a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club are în prezent 3 grupe în municipiul Botoșani, 1 grupă în comuna Dumbrăveni (județul Suceava) și 1 în comuna Hănești (județul Botoșani).

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad