Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “O să aveți niște surprize. Am trei jucători…”

Published

on

După victoria de la Călărași, FC Botoșani a scăpat de emoțiile retrogradării iar de la meciul cu Gaz Metan, programat vineri, vor intra și unii jucători care au evoluat foarte puțin în acest sezon sau care au jucat doar la echipa a doua.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, i-a transmis antrenorului Liviu Ciobotariu că vrea să-i vadă pe Corban, Piftor și ceilalți jucători tineri din lot. De asemenea, el vrea ca Ongenda să fie titular și să joace pe postul lui preferat.

“Aș vrea să văd figuri noi, așezări noi și sper ca Liviu să facă lucrurile astea. Vreau să văd ce se întâmplă cu Corban, cu Piftor, vreau să-l văd pe Ongenda mijlocaș central. Să ne pregătim pentru anul viitor. O să aveți niște surprize. Am trei jucători U21 care vor veni și care sunt o certitudine pentru mine. Am un fundaș stânga, un fundaș dreapta, un atacant. Chindriș va fi o variantă pentru sezonul următor. Foarte important este să vedem ce facem la faza de construcție”, ne-a spus Valeriu Iftime.

După meciul cu Gaz Metan, conducătorii clubului FC Botoșani se vor întâlni și vor face stategia pentru sezonul următor.

“Încă nu am vorbit cu Liviu despre sezonul viitor. Am spus să așteptăm astea două meciuri, să vedem câte puncte facem iar săptămâna viitoare să am o discuție cu el, cu asociații mei și să vedem care e construcția pentru viitor”, a mai spus patronul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )