Connect with us

Cultura

Povestea adolescentului din Darabani care a muncit într-un restaurant pentru a putea lansa o piesă hip-hop

Published

on

Adrian Dănuț Vieriu este un adolescent în vârstă de 16 ani, pasionat de muzică și care de curând și-a lansat o piesă hip-hop. A muncit într-un restaurant pentru a avea banii necesari să înregistreze această piesă într-un studio profesionist și visează la ziua în care nu va mai cânta doar la baluri ci pe scene, în fața a mii de oameni.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, adolescentul de 16 ani, elev în clasa a X-a la Liceul Dimitrie Cantemir din Darabani, a lansat o piesă hip-hop pe YouTube. Nu a avut bani pentru promovare dar cu toate acestea, piesa a adunat 5500 de vizualizări pe YouTube. Faptul că piesa „Te-am iubit cândva” a avut succes, îl motivează pe adolescentul din Darabani să compună noi piese și să revină în studioul de înregistrări. El spune că după ce va „termina cu tezele” va lucra la lansarea albumului “Prin întuneric în singurătate” și va scoate un videoclip.

La început totul era doar o joacă, nici eu nu mă credeam în stare să realizez o piesă Hip-Hop. Am mai cântat la câteva baluri organizate de liceul nostru, mi s-a spus că am talent și am vrut să văd ce iese. Sincer să vă spun, la început mi-a fost foarte greu, deoarece ca să iasă ceva de calitate, trebuiau bani pentru microfon, pentru mixarea, pentru artwork. Nimeni nu te ajută pe gratis, totul se plătește și banul îl face pe om, ceea ce mă cam deranjează. M-am angajat ca ospătar la un restaurant la noi în oraș pentru că voiam să îmi îndeplinesc visul și să fac cumva să iasă totul bine. Acum după lansare, piesa a adunat 5.500 de views în două săptămâni ceea ce este foarte bine. La piesa “Te-am iubit cândva” am mai colaborat cu doi prieteni, Hanzo (Adrian Pungă) și Vlad ( Vlad Sofiea). S-a muncit foarte mult, piesa era plănuită de un an de zile, numai că versurile erau prea seci și nu îmi plăcea deloc cum sună, dar nu am renunțat, m-am ambiționat puțin și am zis că orice ar fi trebuie să reușesc. Ore lungi pierdute în fața calculatorului și în studiourile de înregistrare. M-am învățat că în viață contează unde ajungi, nu de unde pleci. Piesa pe care ați ascultat-o a fost mixată și masterizată de Eduard, deținătorul canalului StreetLove Records și pot spune că dacă nu era el, această piesă s-ar mai fi lansat niciodată. Tot la lansarea acestei piese, m-a ajutat și domnul director, Prisăcariu Alin”, spune adolescentul care a cheltuit aproximativ 200 de euro pentru a realiza această piesă.

„Eu mă inspir din viața reală. Eu spun adevărul, scriu tot ceea ce se văd că se întâmplă în jurul meu, încerc să fac un rezumat și îl transform în versuri. Pe viitor vreau să colaborez cu alți artiști români cum ar fi: Utze, aZr, Alex, BR0NX, Claudiu Roman, Seek, GIEMSI, dar și mulți alții.. Să știți că surprizele nu se vor opri aici și ceea ce ați ascultat până acum a fost doar o încălzire. Voi lansa albumul PRIN ÎNTUNERIC ÎN SINGURĂTATE pe care l-am început acum și voi realiza o piesă cu un foarte bun prieten de al meu Marius Mihaila BR0NX care a participat la Romanii au talent”, a mai spus Adrian Dănuț Vieriu.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )