Connect with us

Administratie

VIDEO. Ministrul Dezvoltării a venit la Botoșani și a lansat atacuri către Flutur

Published

on

Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a venit astăzi la Botoșani. După o întâlnire la Prefectură cu parlamentarii PSD, ministrul Dezvoltării a fost să inspecteze lucrările la Spitalul de Boli Cronice și Îngrijiri Paleative, o investiție care are termen de finalizare luna februarie a anului viitor.

La intrarea în șantier, unii social democrați făceau glume: “Ciuma roșie face spitale”. Ministrul a intrat imediat în clădirea aflată în construcțieiar reprezentantul firmei care execută lucrările i-a prezentat proiectul. Suciu s-a asigurat că nu au fost întârzieri în ceea ce privește decontarea banilor și i-a cerut constructorului să finalizeze lucrarea până la finalul acestui an chiar dacă termenul este februarie 2020.

Ministrul PSD nu a uitat că este campanie electorală și a lansat un atac către primarul Cătălin Flutur deoarece Primăria Botoșani nu a respectat obligațiile din contract. La întâlnire au fost și cei doi viceprimari PSD, Cosmin Andrei și Marian Murariu, dar aceștia nu au scos un cuvânt. Ba mai mult, au plecat când ministrul a început să pună întrebări.

Cea mai mare contribuție la realizarea acestui proiect a avut-o deputatul Tamara Ciofu. Ea a venit cu propunerea realizării unui astfel de spital în Botoșani, a făcut demersuri la Primăria Botoșani și ulterior a făcut demersuri la Ministerul Dezvoltării pentru obținerea finanțării. Valoarea totală a investiției depășește 15 milioane de lei.

Ulterior, ministrul Dezvoltării a plecat la Dorohoi pentru a semna niște contracte. De la Dorohoi a plecat la Vf. Câmpului iar spre seară ajunge la Săveni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad