Connect with us

Administratie

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BOTOȘANI. Primari obligați să amendeze cetățenii că nu se racordează la apă-canalizare deși rețelele nu există VIDEO

Published

on

Majoritatea comunelor din județul Botoșani nu au sisteme de apă și canalizare realizate și autorizate. La cum decurg lucrurile în România, nici în următori cinci ani problema apei și canalizării nu va fi rezolvată.

În schimb, primarii au fost informați că trebuie să-i amendeze pe cetățenii care nu s-au racordat la sistemele de apă-canalizare care nu există. Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, a primit o înștiințare de la Garda de Mediu că trebuie să aplice legea și să ia măsuri.

„Ieri am fost vizitat de către Garda de Mediu care mi-a lăsat o scrisoare foarte frumoasă în care spune că având în vedere declanșarea procedurii de infrigement pentru România, trebuie să luăm niște măsuri. Noi trebuie să dăm amenzi la diferite entități de pe raza comunei și inclusiv cetățenilor pentru că nu se racordează la apă și canalizare. Suntem într-un teatru de păpuși în care sistemele autorizate lipsesc cu desăvârșire. Sistemele de apă și canalizare sunt o mare, mare problemă. La Botoșani lipsesc acele acumulări, lipsesc investițiile majore care ar permite conectarea comunităților. Cetățenii nu au la ce să se racordeze și nu vor avea încă mulți ani. am bani în cont de un an de zile și încă nu știu dacă în următorii doi ani voi reuși să oblig cetățenii să se racordeze”, a precizat Dumitru Chelariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )