Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari 2-0 / FOTO

Published

on

FC Botoșani se impune pe teren propriu în fața formației FC Voluntari, acumulează 29 de puncte și se distanțează de zona retrogradării. Cele două goluri au fost marcate în prima repriză de Mihai Roman și Cătălin Golofca.

FC Botoșani deschide scorul în minutul 9. Fulop îi pasează lui Mihai Roman iar atacantul botoșănean șutează la colțul lung și deschide scorul. Două minute mai târziu, Fabbrini îi pasează foarte bine lui Fulop dar jucătorul botoșănean greșește preluarea dintr-o situație singur cu portarul.

Replica oaspeților vine imediat, Signorelli șutează de la 20 de metri iar mingea lovește bara. În minutul 28, Golofca recuperează o minge pe partea dreaptă, intră în careu, șutează dar Mitrev respinge. Cinci minute mai târziu, Burcă centrează de pe stânga dar Fulop și Golofca trec pe sub minge în marginea careului de șase metri.

În minutul 35, centralul Marius Mavram îl trimite pe Popadiuc la vestiare. Jucătorul Voluntariului avea un cartonaș galben, a protestat iar Marius Avram i-a arătat din nou cartonașul galben și apoi pe cel roșu.

În prelungiri, Golofca majorează scorul printr-un eurogol. A fost un corner executat de Fulop, mingea este respinsă până la Golofca iar acesta are o execuție de excepție.

FC Botoșani începe în atac partea secundă, Fulop are șansa golului trei dar șutează slab din marginea careului. În minutul 65, Roman șutează la colțul scurt dar mingea lovește bara.

Balan șutează de la 35 de metri dar Frasl nu are emoții. FC Botoșani are șansa golului trei pe contraatac dar goalkeeperul celor de la Voluntari își salvează echipa la șutul lui Burcă. În minutul 78, Gadze are o șansă mare de gol dar ratează din trei metri.

Oapeții prind curaj pe final, Balan șutează dar Fraisl își salvează echipa. FC Botoșani a jucat la trecerea timpului preferând să mențină avantajul de două goluri.

Partida s-a încheiat cu victoria FC Botoșani care a acumulat 29 de puncte.

……………………………..

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )