Connect with us

Politica

“Ziua Europei – o mare de tineri, cu privirea către un viitor mai bun

Published

on

Printr-o acțiune simbolică, la care au achiesat deopotrivă seniorii și doamnele liberale, tinerii din Partidul Național Liberal au susținut încă o dată că locul României este în Europa.

Pe ritmul imnului Uniunii Europene, cu baloane albastre și galbene, culorile steagului european, tinerii s-au îndreptat, în același timp, din diverse zone ale Pieței Revoluției, spre Primăria Municipiului, acolo unde au împărtășit idei și păreri despre importanța acestei zile cu reprezentanții PNL.
“E o bucurie să vedem că tineri care urmează să voteze pentru prima dată sunt interesați să înțeleagă șansa pe care România a avut-o atunci când a devenit membră a Uniunii Europene, de ce este important să rămânem în Europa și mai ales să înțeleagă importanța propriului vot”, a declarat Monica Răileanu, președinte TNL-mun. Botoșani.
Ziua Europei a reprezentat un prilej de a reaminti că familia europeană, această construcție la care România a aderat în anul 2007, a pornit pe un drum comun al construcției și al modernizării.
Alături de tinerii liberali s-au aflat și liderii partidului, deputatul Cristian Achiței, primarul municipiului Cătălin Flutur, Viorel Iliuță-președintele PNL-municipiul Botoșani, dar și domnii profesori Ada Macovei, Daniel Botezatu și Paul Octav, cu sprijinul cărora TNL Botoșani a marcat într-un mod deosebit Ziua Europei.”
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )