Connect with us

Administratie

Acţiune de prevenire organizată de poliţişti

Published

on

Ieri, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, împreună cu lucrători din cadrul IJJ Botoşani au organizat pe raza municipiului Botoşani o acţiune cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ şi a criminalităţii stradale.

Poliţiştii au acţionat în Piaţa centrală şi în zonele adiacente acesteia, precum şi alte zone intens circulate din oraş.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, au fost legitimate 128 de persoane şi controlate 47 de unităţi economice şi 13 autovehicule.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de aproximativ 3.700 de lei.

Totodată, au fost distribuite peste 800 de materiale preventive-flyere, cu sfaturi pentru cetăţeni, privind protejarea împotriva furturilor din buzunare, tâlhăriilor sau înşelăciunilor prin metoda accidentul ori voiajorii.

De asemenea, poliţiştii Compartimentului Prevenire au fost prezenţi în două şcoli din municipiul Botoşani, Şcoala Gimnazială Sfântul Nicolae, respectiv Şcoala Gimnazială nr. 7, unde s-au întâlnit cu 107 elevi, această activitate subscriindu-se proiectelor Împreună pentru o comunitate mai sigură, Prevenirea victimizării minorilor, Siguranţa online şi Prevenirea delicvenţei juvenile.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )