Connect with us

Administratie

Mesaj de condoleanțe transmis de senatorul Doina Federovici: Adio, prieten drag!

Published

on

Un suflet bun și frumos s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Dureros! Am pierdut un prieten…
Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Cuvintele sunt acum de prisos. Ele se rezumă doar la durere şi tristeţe.
Nimeni nu este întrebat când doreşte să plece din această lume și numai Bunul Dumnezeu ne poate ajuta să înţelegem de ce drumul lui s-a oprit aici.
A fost un coleg și un șef desăvârșit, care a sprijinit prompt și cu bună credință pe fiecare din cei cu care a colaborat, dar și pe cei care au avut nevoie de el, arătându-ne zi de zi că bunătatea determină împăcarea sufletească. A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre.
Dumnezeu să dea putere și să ofere mângâiere în acest moment dureros familiei celui care a fost Ovidiu Gherasim, șeful Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Botoșani.
Zbor lin spre înaltul cerului!
Adio, prieten drag!

Senator Doina Federovici

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )