Connect with us

Educatie

Polițiștii s-au sesizat din oficiu după bătaia de la școala din Albești

Published

on

Anchetă a poliției după ce două fete de 14 ani, ambele eleve la școala din Albești, s-au bătut în curtea unității de învățământ.  În urma imaginilor video apărute în spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, din cercetările efectuate până la acest moment, cele două persoane implicate în altercație au fost identificate. Acestea au 14 ani și sunt din comuna Albești. Incidentul a avut loc ieri, în curtea unității de învățământ, pe fondul unui conflict spontan motivat de faptul că la o dată anterioară persoana vătămată i-a adresat agresoarei cuvinte jignitoare pe o rețea de socializare.

“Victima a declarat organelor de poliție că nu dorește să formuleze plângere penală, însă polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violente. De asemenea, situația de fapt va fi adusă la cunoștința unității școlare respective, Inspectoratului Școlar Județean, precum și DGASPC. La finalizarea cercetărilor, în cauză se vor dispune măsuri în conformitate cu prevederile Codului de Procedură Penală”, a precizat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )