Connect with us

Politica

VIDEO. Șoptică l-a oprit pe primarul Rotundu: Făcea prea multă OPOZIȚIE

Published

on

Libealii botoșaneni au anunțat astăzi la prânz mare conferință de presă, la sediul partidului. Cică să vorbească despre politizarea târgului de la Popăuți.

A fost o mare surpriză că s-au mișcat atât de repede. Jurnaliștii erau obișnuiți ca șefii PNL Botoșani să vorbească despre subiecte din urmă cu două-trei săptămâni.

De data aceasta, nu au mai suportat și au decis să ia atitudine. Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a venit în conferință de presă să spună ceea ce nu a avut curajul să spună ieri, pe scena de la Popăuți. În fața pesediștilor de pe scenă, Costel Șoptică a fost foarte reținut. Mai avea puțin și începea să-l laude pe ministrul Daea. După nici 24 de ore, Costel Șoptică și-a dat seama că Daea e ăla rău, că pesediștii sunt răi, că prefectul trebuie să demisioneze.

Dar ieri nu l-ai văzut pe scenă, pe prefectul apolitic? Te-ai uitat azi la poze și abia acum l-ai văzut? E și mic prefectul Șlincu. Nu are decât vreo 1,90.

La conferința de presă a venit să-și exprime nemulțumirea și primarul de Dângeni, unul dintre fermierii județului. În timp ce explica de zor câte prostii a făcut nea Petrică de la Agricultură, cum e cu subvențiile, cu prețul laptelui, șeful PNL Botoșani s-a gândit că ajunge, e prea multă OPOZIȚIE. Și avea dreptate, câtă opoziție să faci? Doar e campanie electorală… Și să vorbești de rău foștii parteneri din USL, nu e frumos.

Cătălin Rotundu tot încerca să mai spună ceva, Costel Șoptică tot intervenea. Într-un final, șeful liberalilor a pus punct conferinței de presă pentru că nu-și putea permite prea multe critici la adresa pesediștilor.

Distribuie pe:
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )