Connect with us

Politica

VIDEO. Șoptică l-a oprit pe primarul Rotundu: Făcea prea multă OPOZIȚIE

Published

on

Libealii botoșaneni au anunțat astăzi la prânz mare conferință de presă, la sediul partidului. Cică să vorbească despre politizarea târgului de la Popăuți.

A fost o mare surpriză că s-au mișcat atât de repede. Jurnaliștii erau obișnuiți ca șefii PNL Botoșani să vorbească despre subiecte din urmă cu două-trei săptămâni.

De data aceasta, nu au mai suportat și au decis să ia atitudine. Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a venit în conferință de presă să spună ceea ce nu a avut curajul să spună ieri, pe scena de la Popăuți. În fața pesediștilor de pe scenă, Costel Șoptică a fost foarte reținut. Mai avea puțin și începea să-l laude pe ministrul Daea. După nici 24 de ore, Costel Șoptică și-a dat seama că Daea e ăla rău, că pesediștii sunt răi, că prefectul trebuie să demisioneze.

Dar ieri nu l-ai văzut pe scenă, pe prefectul apolitic? Te-ai uitat azi la poze și abia acum l-ai văzut? E și mic prefectul Șlincu. Nu are decât vreo 1,90.

La conferința de presă a venit să-și exprime nemulțumirea și primarul de Dângeni, unul dintre fermierii județului. În timp ce explica de zor câte prostii a făcut nea Petrică de la Agricultură, cum e cu subvențiile, cu prețul laptelui, șeful PNL Botoșani s-a gândit că ajunge, e prea multă OPOZIȚIE. Și avea dreptate, câtă opoziție să faci? Doar e campanie electorală… Și să vorbești de rău foștii parteneri din USL, nu e frumos.

Cătălin Rotundu tot încerca să mai spună ceva, Costel Șoptică tot intervenea. Într-un final, șeful liberalilor a pus punct conferinței de presă pentru că nu-și putea permite prea multe critici la adresa pesediștilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )