Connect with us

Administratie

Andra va cânta sâmbătă seara la Festivalul Floare Albastră de la Ipotești FOTO

Published

on

Andra, Doina Sulac, Ion Paladi și Daniela Condurache sunt doar câțiva dintre artiștii care vor veni anul acesta la Festivalul Floare Albastră de la Ipotesti. Evenimentul este  organizat de Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu.

În week-end-ul viitor, Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu vor organiza a XII-a ediție a Festivalului Floare Albastră. Vor fi două zile de spectacole pe stadionul din Ipotești iar organizatorii se așteaptă la un număr mare de oameni. Sâmbătă, spectacolul va începe la ora 19.00 iar pe scena vor urca Andra și Doina Sulac. În a doua zi a festivalului, programul va începe la ora 12.00 când vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Ulterior, va fi un spectacol cu Nicu Mâță, Daniela Condurache, Ion Paladi, Diana Sârbu, Dan Dobos, Ansamblul profesionist „Constantin  Arvinte” Iași și actorii Valentina Fătu și Vasile Muraru.

„Mult așteptatul festival Floare Albastră îl avem în fiecare an în luna mai. În acest an avem nume de rezonanță. Sâmbătă seara vor fi Andra și Doina Sulac. Duminică, vom avea premierea persoanelor care împlinesc 50 de ani de căsnicie. Festivalul va continua cu ansamblul Constantin Arvinte de la Iași, Nicu Mâță, Ion Paladi, Daniela Condurache, Diana Sârbu, vor face un spectacol foarte frumos pentru locuitorii comunei dar și pentru cei care doresc să vină”, a spus Verginel Gireadă, inițiatorul festivalului Floare Albastră.

Foto: iConcert.ro

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )