Connect with us

Politica

VIDEO. Jurnalista de pe lista PSD a venit cu un discurs lacrimogen la Popăuți

Published

on

Jurnalista Carmen Avram a venit în campanie electorală la Botoșani, împreună cu Petre Daea, ministrul Agriculturii. Ea este pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare de la finalul acestei luni.

Aceasta a urcat pe scenă târgului de la Popăuți și a fost invitată să țină un discurs în fața miilor de oameni veniți să se distreze. Aceasta a avut un discurs lacrimogen și le-a botoșănenilor să voteze PSD-ul la alegerile europarlamentare.

„Pentru mine, fermierul român e sacru. Vreau să vă spun mulțumesc. Mulțumesc din partea românilor pe care i-ați hrănit. Aș vrea să vă cer iertare în numele unor oameni care au făcut rău acestei țări. Aș vrea să-mi cer iertare acelui comisar european pe nume Dacian Cioloș, care în 2013 a negociat pentru dumneavoastră cele mai proaste subvenții din Uniunea Europeană. Aș vrea să-mi cer iertare în numele acelor supermarketuri care vă fac să treceți prin acele clipe umilitoare. Aș vrea să-mi cer iertare în numele acelor țări europene care vă refuză mărfurile. Dumneavoastră puteți hrăni nu doar țara ci jumătate de continent sau un continent. Mă bucur că sunt pe scenă cu atâția patrioți și oameni care vă vor numai binele. Aș vrea să vă rog un singur lucru, să aveți încredere în mine, să aveți încredere în echipa PSD care va merge la Bruxelles”, le-a spus Carmen Avram celor prezenți la târg.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )