Connect with us

Administratie

VEZI ce spunea Ministrul Transporturilor în urmă cu 2 săptămâni despre drumul Botoșani – Tg. Frumos VIDEO

Published

on

Ministrul Transporturilor și Guvernul Dăncilă își bat joc de sute de mii de botoșăneni. În urmă cu fix două săptămâni, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, afirma pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Botoșani, în fața a aproape 1000 de oameni că va urgenta perioada de evaluare a ofertelor la drumul Botoșani – Tg. Frumos.

Mai citește: Încă o ȚEAPĂ primită de botoșăneni. Licitația la drumul Botoșani – Tg. Frumos a fost suspendată

“A patra oară când vin, vin să semnez Botoșani – Tg. Frumos. Contractul de proiectare și execuție. Perioada de depunere este 2 mai. Voi vorbi cu directorul CNAIR să urgentăm perioada de evaluare astfel încât să finalizăm cât mai repede și să intrăm la lucru”, a spus Răzvan Cuc.

Ce au făcut în realitate ministrul Cuc și șefii CNAIR? Au suspendat procedura de licitație.

Asta înseamnă că ministrul Răzvan Cuc și Guvernul Dăncilă i-a mințit pe față pe botoșăneni și pur și simplu și-au bătut joc încă o dată din sute de mii de oameni care așteptau începerea lucrărilor la acest drum.

Reamintim că în primăvara anului 2018 s-au demarat procedurile de licitație pentru modernizarea drumului Botoșani – Tg. Frumos. După aproape un an, în loc să se semneze contractul, să se facă proiectarea și să înceapă lucrările, șefii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au decis să reia licitația. Inițial, termenul limită de depunere a ofertelor de către constructori a fost 22 aprilie. A fost prelungit pentru 2 mai iar botoșănenii au primit o nouă țeapă de la Guvernul Dăncilă și ministrul Cuc. Licitația s-a suspendat.

În aceste condiții, în 2019 nu se va turna un metru de asfalt pe drumul Botoșani – Tg. Frumos și rămâne de văzut dacă va mai fi realizat pentru că după atâtea amânări, orice este posibil.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )