Connect with us

Administratie

Încă o ȚEAPĂ primită de botoșăneni. Licitația la drumul Botoșani – Tg. Frumos a fost suspendată

Published

on

Botoșănenii au primit încă o țeapă de la Guvernul Dăncilă. Licitația la drumul Botoșani – Tg. Frumos a fost suspendată deși atât ministrul Răzvan Cuc cât și directorul CNAIR au promis urgentarea licitației și începerea lucrărilor.

În primăvara anului trecut, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a scos la licitație drumul Botoșani – Tg. Frumos. După un an în care s-au dat termene peste termene, CNAIR a decis anularea licitației pe motiv că ofertele nu ar fi fost conforme. În această primăvară, ministrul Transporturilor a venit de două ori la Botoșani și de fiecare dată a promis că în acest an vor începe lucrările.

După toate aceste promisiuni, CNAIR, Ministerul Transporturilor și Guvernul Dăncilă au maid at încă o țeapă de proporții botoșănenilor. Licitația la drumul Botoșani – Tg. Frumos a fost suspendată.

Deputatul PNL Cristian Achiței a reacționat în urma acestei decizii.

“Licitația pentru DN 28B Tg. Frumos – Botoșani a fost suspendată. E trist ce fac acești guvernanți incompetenți cu județul nostru. Nimicul pesedist s-a întins peste tot. De la Botoșani la Flămânzi sau la Ștefănești, pe drumul strategic, de la Vorniceni la Cordăreni, de la Havârna la Darabani sau de la Flămânzi la Prăjeni.
Totul e un dezastru orchestrat de incompetența PSD. Ceva se poate face totuși! Pe 26 mai, la vot, să nu uităm bătaia de joc a pesediștilor față de botoșăneni. Să nu uităm că nu au făcut NIMIC pentru dezvoltarea strategică a acestui județ pe care-l iubim!”, a scris Cristian Achiței pe contul de facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )