Connect with us

Sport

Chiajna – FC Botoșani 2-2. L. Ciobotariu: Sunt mulțumit într-un fel de rezultat

Published

on

FC Botoșani a obținutul un punct la Chiajna într-un meci în care gazdele au condus de două ori. Antrenorul Liviu Ciobotariu s-a declarat mulțumit de acest punct chiar dacă FC Botoșani a fost echipa care a avut mai multe ocazii de a marca.

FC Botoșani are 26 de puncte, cu șapte mai mult decât Hermannstadt, echipă aflată pe loc de baraj. Cu toate acestea, antrenorul Liviu Ciobotariu nu este foarte liniștit și spune că lupta pentru menținerea în Liga1 nu este încheiată.

„Eu vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au avut puterea să revină de două ori. Nu este ușor. Ne așteptam să avem un meci greu pentru că situația lor este una complicată. Sunt mulțumit într-un fel de rezultat. Exceptând cele două erori, jocul nostru a fost unul bun. În ultimele trei-patru partide noi am practicat un fotbal bun. Sunt bucuros că în două jocuri am reușit să marcăm cinci goluri, să avem foarte multe situații de a marca. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Atâta timp cât matematic nu suntem salvați, trebuie să ne luptăm la fiecare meci să acumulăm puncte. Sincer, îmi fac griji. Dar jocul îmi dă speranțe. În ultimele meciuri am demonstrat că suntem o echipă care merităm să rămânem în prima ligă. La fotbal se poate întâmpla orice, așa că trebuie să fim foarte atenți”, a spus Liviu Ciobotariu la Telekomsport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )