Connect with us

Evenimente

Botoșănenii invitați să picteze cu cafea

Published

on

Plăcere pentru desen, imaginație, interes pentru lucrurile inedite și chef de bună dispoziție. Acestea sunt principalele idei ale unui concurs de desen pornit la ideea unei tinere de numai 17 ani.

Denisa Sandu, pasionată de jurnalism și desen, a lansat ideea unui concurs de pictat cu cafea. Și asta după ce, într-o plimbare pe pietonalul Unirii, a observat în fața localului La Barista, două șevalete pe care erau pictate lucruri, dar nu cu culori, cum obișnuim de obicei, ci cu cafea.

Astfel, ideea tinerei, membră a redacției Buzz, s-a transformat în primul concurs de desene cu cafea.

Prin urmare, Asociația Buzzmedia, împreună cu La Barista și La Piadina, va desfășura concursul de pictat cu cafea “Culoare-n savoare”.

Evenimentulvaavealocpe data de 25 mai,începând cu ora 10.00, chiarînfațalocaluluiamintit.

Înscrierile se pot face pânăpe data de 21 maiinclusiv, competițiadesfășurându-se pedouăcategorii de vârstă, 10-13 anișirespectiv 14-18 ani.

Pot participașigrupuriorganizateformate din maximum 10 persoane. Ungruppoaterealiza o singurăpicturăîncadrulconcursului, iar la eatrebuiesăcontribuietoțimembriiînscriși.

Deja s-au anunțatșiparteneri de bază care voroferipremiidincolo de celepe care le voracordaAsociația Buzzmedia și La Piadina. Europe Direct Botoșani va premia picturile care reflectă intenția de a participa sau nu la alegerile europarlamentare, iar  Richard Cuzic (Handmade Infinity e numele după care poate fi găsit pe Instagram), un tânăr pasionat de arta handmade, va oferi brățări la mare căutare printre tineri. Richard a vândut astfel de brățări și la AmFiTeatru11, festival de teatru pentru adolescenți, recent încheiat la Botoșani.

Detalii pe https://www.facebook.com/events/1259110697561532/?active_tab=discussion  sau www.telebuzz.ro.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )