Connect with us

Educatie

VIDEO. Bătaie de joc din olimpicii României. VEZI în ce condiții au fost cazați elevii din Botoșani

Published

on

Ministerul Educației își bate joc din olimpicii României. Aceștia au fost cazați în niște condiții de neacceptat pentru anul 2019. Părinții elevilor din Botoșani care au participat la această olimpiadă sunt revoltați.

Înaintea Paștelui, la Zalău s-a organizat Olimpiada Națională de Tehnologie. Aproape 300 de elevi din toată țara printre care și șapte din județul Botoșani au participat la această competiție școlară. Au fost cazați la un internat unde ușile și geamurile nu se închideau, lenjeria de pe paturi era murdară, țevile erau sparte și curgea apa la toalete. Câțiva profesori însoțitori s-au revoltat. De asemenea, revoltați au fost și părinții elevilor. Unul dintre părinți ne-a spus că inițial a vrut să plece la Zalău și îl aducă acasă.

“M-a sunat copilul plângând și îmi spunea în ce condiții au fost cazați. Am vrut să mă urc în mașină și să merg până la Zalău ca să îl aduc acasă. Nu este posibil să-și bată joc din niște copii care participă la o olimpiadă națională. Acești copii au renunțat la o săptămână de vacanță ca să meargă la olimpiada asta”, ne-a spus tatăl unui copil din Botoșani care a participat la această olimpiadă de tehnologie.

Au fost și profesori care au cerut explicații vis-à-vis de condițiile în care au fost cazați dar li s-a transmis că dacă nu le convine, pot pleca acasă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad