Connect with us

Sport

Mari probleme de lot înaintea meciului cu Chiajna: “Nu ne-am întâlnit niciodată cu asemenea situație”

Published

on

Liviu Ciobotariu se confruntă cu mari probleme de lot înaintea meciului cu Concordia Chiajna. Din patru fundași laterali, doi sunt accidentați, unul este suspendat iar altul este incert.

Din cei patru fundași laterali, doar Andrei Patache ar putea să joace la Chiajna. El a acuzat probleme medicale la meciul cu Poli Iași, a fost schimbat în repriza secundă și a mers direct la amulanță. Ieri, fundașul dreapta a făcut un antrenament și sunt șanse să joace la Chiajna.

Problema rămâne pe partea stângă unde Soiledis este accidentat iar Holzmann este suspendat.

“Problema este în benzi. Holzmann este suspendat. Aristidis nu este refăcut. Dumitraș nu este refăcut. Sper să fiu inspirit și să găsesc o soluție pentru postul de fundaș stânga. La oricine aș apela, cred că este dornic să intre și să joace. Nu ne-am întâlnit niciodată cu asemenea situație. Când am venit aici, aveam probleme la mijlocul terenului. Acum am rămas descoperiți în benzi”, a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul botoșănean ar fi apelat la fundașul stânga de la echipa satelit numai că și acesta este accidentat și trei săptămâni nu poate juca.

“Aveam o varianta cu Neag, care s-a antrenat cu noi. Este un copil pe care îl apreciez. Din păcate, și el este accidentat. Are o ruptură musculară”, a ,ai spus antrenorul botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )