Connect with us

Administratie

Terenul sintetic Stăuceni va fi finalizat în luna mai

Published

on

Terenul sintetic de fotbal de la Stăuceni va fi finalizat în această primăvară. Între timp, au început lucrările și la al doilea teren care va putea fi folosit cel mai devreme în toamna acestui an.

Primăria comunei Stăuceni a încheiat în toamna anului trecut un parteneriat cu Federația Română de  Fotbal pentru realizarea unei baze sportive. Primăria pune la dispoziție terenul,  utilitățile și face o parte din lucrări iar federația vine cu gazonul artificial. În momentul de față, mai sunt mici lucrări de făcut la teren iar după Paște se va monta gazonul artificial.

Între timp, a început amenajarea a încă un teren cu iarbă naturală iar viceprimarul Cozmin Epura spune că încearcă să realizeze o bază sportivă în zonă care să mai cuprindă și două terenuri multifuncționale, de dimensiuni mai mici.

Tot în acest an, reprezentanții primăriei Stăuceni încearcă construirea vestiarelor,  amenajarea unei tribune și montarea unei instalații de nocturnă.

„Mai avem de pus un ultim strat de piatră concasată. Am luat legătura cu o firmă care a mai executat lucrări de genul ăsta. Ulterior, se va monta covorul sintetic iar terenul va putea fi folosit. Noi am venit cu terenul și am făcut toate lucrările până la faza de covor sintetic iar FRF-ul a venit cu covorul sintetic. Din câte am înțeles, acest covor sintetic costă în jur de 450.000 de euro, este de ultimă generație. încerc prin Compania Națională de Investiții să realizez o bază sportivă cu încă două terenuri de minifotbal plus un teren de fotbal, paralel cu terenul sintetic. Vor mai fi vestiare, o parcare. Vrem să facem o tribună, nocturnă”, ne-a spus Cozmin Epuraș, viceprimarul comunei Stăuceni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad