Connect with us

Evenimente

Peste 50 de intervenții ale pompierilor în cursul zilei de ieri

Published

on

Pompierii botoșăneni au avut ieri 54 misiuni. Au intervenit pentru stingerea a sapte incendii, acordarea primului ajutor calificat pentru un număr de 20 de persoane, descarcerarea unor persoane dintr -un autoturism implicat într-un accident rutier și transportul unor persoane bolnave, supraponderale, din locuințele proprietate, la ambulanță.

În noaptea de Înviere, pompierii botoșăneni au desfășurat misiuni de supraveghere a respectării măsurilor de prevenire a incendiilor, dar și de asigurare a intervenției operative în cazul producerii unor situații de urgență, la biserici și mănăstiri.
Pe timpul intervenţiilor au fost salvate/asistate 21 de persoane și protejate de foc bunuri materiale în valoare de cca. 160 000 de lei.
Valoarea bunurilor distruse în urma incendiilor a fost estimată la cca. 15.000 de lei.
Cauzele care au generat evenimentele cu foc sunt: coș de fum necuratat de funingine, foc deschis în spații de deschise, acțiune intenționată si fumat în locuri nepermise.
ISU Botoșani recomandă populației să respecte, în continuare, atât acasă, cât și la locul de muncă, normele generale de prevenire a situațiilor de urgență, pentru a se evita pierderile de vieți omenești și bunuri materiale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad