Connect with us

Sport

FC Botoșani – Poli Iași 3-0. VICTORIE ÎN DERBYUL MOLDOVEI FOTO

Published

on

FC Botoșani câștigă derby-ul Moldovei după un meci în care Lorand Fulop a făcut diferența.  A fost un meci cu de toate, goluri, ratări incredibile, penalty și o eliminare.

  • După mai multe luni, FC Botoșani are din nou galerie. Aproximativ 20 de suporteri sunt în sectorul galeriei gazdelor.
  • Aproximativ 2000 de oameni au venit la derby-ul Moldovei

Începutul meciului aparține gazdelor care au inițiativa dar în primele 10 minute nu și-a creat nicio ocazie de gol. În minutul 15, Miron este împins în careu dar Horațiu Feșnic nu dictează penalty. Fabbrini șutează din marginea careului iar Peralta respinge în corner.

Replica Iașiului vine în minutul 17 când Sanoh are șansa deschiderii scorului dar nu ajunge la mingea centrată pe șase metri. În minutul 26, oaspeții au două șanse de a marca după o serie de greșeli în lanț ale botoșănenilor.

În minutul 29, Horațiu Feșnic arată punctul cu var după ce Gardoș a comis un henț în careu. Lorand Fulop execută și marchează iar din minutul 31 FC Botoșani conduce cu 1-0.

Patru minute mai târziu, Platini execută o lovitură liberă de pe stânga, Frăsinescu reia cu capul dar Pap își salvează echipa. Cu un minut înainte de pauză, Enriko Papa interceptează o minge, îi trimite lui Golofca, acesta șutează la colțul lung, Peralta respinge până la Fulop iar atacantul botoșănean face dubla.

Ieșenii au ieșit mai mult la joc în partea secundă dar nu au reușit să se apropie de poarta lui Pap. Platini șutează de la 25 de metri dar Pap prinde mingea. Ciobotariu îi trimite pe teren pe Karaboue și Oaidă pentru a menține rezultatul.

În minutul 78, Holzmann cade după un duel cu Rus, jucătorul Iașiul încearcă să-l ridice pe austriac iar acesta îl lovește cu capul. Centralul Horațiu Feștic îl elimină pe Holzmann și îi arată cartonașul galben șui Rus. În minutul 87, Fabbrini are ratarea campionatului. Roman centrează de pe dreapta, Peralta este depășit iar Fabbrini ratează din trei metri deși avea toată poarta în față.

În prelungiri, Roman scapă pe contraatac și este faultat în careu. Tot Roman execută dar trimite peste poartă. În minutul 90+3 Golofca scapă pe contraatac și duce scorul la 3-0. Partida s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoșani care depășește pe Poli Iași în clasament.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )