Connect with us

Sport

Derby-ul Moldovei în prima zi de Paște. L. Ciobotariu: “Așteptăm suporterii noștri să vină cât mai mulți la stadion”

Published

on

FC Botoșani și Poli Iași se vor întâlni în această după amiză, pe Municipal, într-un nou episod din derby-ul Moldovei. Cele două echipe s-au luptat pentru accederea în play-off dar au ajuns în play-out și acum au emoții în ceea ce privește menținerea în Liga1.

După șase meciuri în play-out, Poli Iași are 24 de puncte iar FC Botoșani are cu două puncte mai puțin. Cu o victorie, FC Botoșani ar depăși în clasament pe Poli Iași și s-ar îndepărta de zona fierbinte a clasamentului. Din fericire, Poli Iași nu îl mai are pe Andrei Cristea, cel care a marcat aproape de fiecare dată când a jucat împotriva Botoșaniului.

“Este un joc așteptat de iubitorii fotbalului din această zonă, din Moldova. Tot timpul între noi și Poli Iași au ieșit meciuri tari, încrâncenate dar din păcate pentru noi nu a ieșit foarte bine. O să întâlnim o echipă foarte motivată, care în special în jocurile din deplasare au evoluții bune, chiar dacă au pierdut doi jucători foarte importanți de atac, Cristea și cu Flores. Noi avem mare nevoie de puncte, ne despart două puncte în clasament de ei, ultimele evoluții ale noastre ne dă speranțe, am practicat un joc bun dar din păcate nu am reușit să luăm decât trei puncte în ultimele trei etape. Am discutat și cu jucătorii în vestiar că trebuie să muncim la fel de bine, să avem aceeași determinare și în antrenament și în jocuri pentru că fotbalul ne va răsplăti. Chiar dacă în etapa care am jucat-o la București am făcut un joc bun dar nu am reușit să obținem nimic”, a spus Liviu Ciobotariu care speră să vină mulți suporteri la stadion și să susțină echipa.

“Așteptăm suporterii noștri să vină cât mai mulți la stadion, sunt convins că împreună cu ei vom face o partidă bună, să ne bucurăm impreună de cele trei puncte. Avem nevoie de susținerea lor fiind un derby al orgoliilor, al orașelor. Noi vom face tot ceea ce ne stă în putință să câștigăm cele trei puncte, pentru noi și pentru acești suporteri minunați pe care vrem să-i facem fericiți”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad