Connect with us

Politica

Liberalii au început campania electorală pentru Europarlamentare

Published

on

Astăzi, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, printr-o acțiune de afișaj pe raza municipiului Botoșani.

Seniorii, doamnele și tinerii, alături de președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, președintele Organizației Municipale PNL, Viorel Iliuță, dar și europarlamentarul botoșănean, Mihai Țurcanu au pornit la pas prin municipiu pentru a marca începutul campaniei electorale și totodată pentru a da semnalul că echipa liberală livrează și garantează cele mai bune soluții pentru România în Europa și cei mai buni candidați pentru a ne reprezenta în Parlamentul European.

Lista candidaților Partidului Național Liberal este una care livrează profesioniști, oameni care au făcut performanță în România, în administrația locală și centrală, dar și în Parlamentul European.

Votul de pe 26 mai este un vot prin care hotărâm dacă România stă în Europa în primul rând. E votul României în Europa. E votul recâştigării demnității.

Sursa: Comunicat de presa

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad