Connect with us

Politica

Achiței l-a făcut praf pe ministrul Transporturilor. Rareș Bogdan: N-am știu că e așa de bun. L-aș fi invitat prin emisiuni VIDEO

Published

on

Deputatul Cristian Achiței a avut cel mai dur discurs la acțiunea liberalilor de joi după amiază, de la Casa Sindicatelor. Dacă ceilalți au avut discursuri mai moderate, parlamentarul botoșănean nu s-a ferit să-l atace pe Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Cristian Achiței a vorbit despre un subiect care îi interesează pe majoritatea botoșănenilor și anume drumurile. A explicat ce s-a întâmplat cu drumurile judetene și naționale și de ce nu s-au început lucrările. A pus tunurile pe ministrul Transporturilor care a început să vină din ce în ce mai des în județul Botoșani și să tot promită.

După discursul avut în fața a aproape 1000 de oameni, Achiței a fost felicitat de Ludovic Orban și Rareș Bogdan. Acesta din urmă, a afirmat: „N-am știu că e așa de bun. L-aș fi invitat prin emisiuni pe domnul Achiței. L-a desființat pe Cuc mai bine decât aș fi făcut-o eu. Pe bună dreptate, cu date”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad