Connect with us

Politica

FAZA ZILEI. Reacțiile pesediștilor aduși să protesteze VIDEO

Published

on

Supărați că URS-iștii i-au huiduit pe Dragnea și Viorica, pesediștii s-au gândit să le dea o lecție celor din opoziție. Mai marii din PSD Botoșani au aflat că va urma un mare miting penelist și că vor veni Orban și Rareș Bogdan.

Imediat au dat sfoară în județ și și-au mobilizat nucleul dur din municipiu și de prin comune. Vreo 30 au venit dar erau hotărâți. Pentru a fi motivați, li s-a spus că PNL-ul vrea să le taie pensiile iar asta i-a revoltat la culme. Și ca să fie o acțiune reușită, ultrașii pesediști aveau și un lider. Gică Iacob, fostul primar de la Răchiți. Îmbrăcat la costum și cu cămașă albă, Gică era un fel de șef. Stătea în lateral, vorbea la telefon și din când în când mergea să le transmită câte un mesaj.

Atmosfera s-a încins când în zonă și-au făcut apariția liberalii. Mai cu tupeu, Orban s-a dus să-i salute sau să-i provoace pe ultrașii pesediști și atunci au început huidiielile. Noroc că erau jandarmii prin zonă. Altfel, liderul liberal ar fi ieșit cam șifonat dintre pensionarii pesediști.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad