Connect with us

Politica

Aproape 1000 de liberali au umplut Casa Sindicatelor FOTO&VIDEO

Published

on

Aproape de membri PNL au venit astăzi după amiază la Casa de Cultură, la o acțiune electorală, la care participă Ludovic Orban și Rareș Bogdan, președintele Partidului Național Liberal și respectiv candidatul de pe primul loc pe lista liberalilor la europarlamentare.

După sesiunea de fotografii de la intrare în Casa Sindicatelor, Rareș Bogdan împreună cu Ludovic Orban au făcut un tur al sălii și i-au salutat pe cei prezenți. Primul care a vorbit a fost Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

Ulterior, au vorbit primarii liberali din județul Botoșani. Au vorbit de proiectele lor, de atragerea fondurilor europene și au lansat mesaje de mobilizare. Angela Toma Grădinaru, primarul comunei George Enescu, i-a spus lui Rareș Bogdan: “Domnul Rareș, dumneavoastră sunteți musafirul meu de acasă, seară de seară”.

Apoi, în fața liberalilor și-a făcut apariția deputatul Cristian Achiței care a avut un discurs pe placul oamenilor. I-a atacat pe pesediști și i-a îndemnat pe liberali să se implice în campania electorală. Nu la fel de bun a fost discursul europarlamentarului Mihai Țurcanu care a încercat să pară mai deștept decât ceilalți numai că i-a plictisit pe oamenii din sală.

Nu același lucru s-a întâmplat când Rareș Bogdan și-a început discursul. Acesta este foarte apreciat pentru cariera pe care a avut-o până să intre în politică iar liberalii botoșăneni așteptau să audă mesajul lui Rareș Bogdan. Acțiunea electorală s-a încheiat cu un discurs lipsit de conținut și plictisitor al liderului PNL, Ludovic Orban. De altfel, unii liberali au părăsit sala când au văzut că Orban nu le spune nimic interesant.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad