Connect with us

Sport

PERFORMANȚĂ. Moldova a dominat turneul final de lupte. LPS Botoșani s-a clasat pe 2 FOTO

Published

on

La sfârșitul săptămânii trecute, Sala Sporturilor “Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj a găzduit turneul final la lupte greco – romane. La această competiție s-a calificat și luptătorii Liceului cu Program Sportiv Botoșani.

După două zile de concurs, cu meciuri care au ținut mult timp spectatorii ȋn picioare, luptătorii de la L.P.S. Botoșani au reușit să urce pe cea mai ȋnaltă treaptă a podiumului de premiere, la două dintre cele zece categorii de greutate. Este vorba despre ANDRIESEI ANDREI EDUARD (categoria 48 de kilograme) și ANTON ADRIAN DANIEL (categoria 55 de kilograme).

Au urmat trei medalii de bronz obținute de sportivii POHACI LAURENȚIU (categoria 45 kg.), AILENEI ALIN (categoria 51 kg.) și  LUNGU CEZAR (categoria 71 kg). Luptătorii L.P.S. Botoșani au mai obținut și patru lucuri cinci prin sportivii: BȊGU ALEXANDRU (cat. 48 kg.), SOVAN ADRIAN (cat.51 kg.), CLĂTINICI ȘTEFAN (cat. 55 kg.) și CONSTANDACHE IONUȚ (cat. 60 kg). Interesant este că din cele 18 cluburi care au participat, pe primele trei locuri s-au clasat cluburile din Moldova.

Locul I: L.P.S. Suceava cu 10 puncte

Locul II: L.P.S. Botoșani 9 puncte

Locul III: C.S.S. Bacău 8 puncte

Sportivii L. P.S. Botoșani au fost pregătiți de profesorii:  Baciu Victor,  Iacob Dan  și  Sandu Andrei Drăguțu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad