Connect with us

Administratie

Circ și bătaie de joc pe bani publici în Consiliul Local. Au amânat votarea bugetului ca să meargă la depuneri de coroane

Published

on

Consilierii locali PSD își bat joc de bugetul și problemele municipiului Botoșani. În această dimineață, la ora 9.00, a fost programată ședința de Consiliu Local în care principalul proiectul pe ordinea de zi a fost bugetul municipiului.

Primarul Flutur a venit cu o variantă de buget înt timp ce consilierii PSD, care au majoritate, au venit cu un amendament care viza unele tăieri la câteva capitole și mutarea banilor la alte obiective de investiții. Din acel moment a început circul. Cel vizat de tăieri era Eugen Țurcanu, care conduce Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement și care are în administrare parcul Cornișa. Acesta a făcut deja niște cheltuieli foarte mari pe partea de publicitate și s-a trezit că pesediștii i-au tăiat exact bugetul de publicitate.

A început un schimb de replici între Țurcanu, Flutur, Cosmin Andrei și Tincu după care s-a trecut la vot. Bugetul propus de Flutur a picat, amendamentul PSD a trecut după care totul s-a blocat deoarece unii funcționari din primărie au încercat să explice că ar fi niște probleme.

Ady Petrușcă, președintele de ședință a încercat să-i tempereze și pentru nu a reușit a cerut o pauză de cinci minute în care cele două părți să se pună de acord în ceea privește modificările la buget.

Pauza nu a fost de cinci minute ci de vreo jumătate de oră. Consilierii au revenit în sală, s-au așezat pe scaune și în loc să reia discuțiile depre bugetul municipiului, au decis să ia încă o pauză pentru a participa la Ziua Veteranilor.  Din câte se pare, amendamentul PSD a cam fost făcut pe genunchi, nu s-a ținut cont de unele prevederi legislative și acum strategul Mihai Tincu&nu știu cum să iasă din această încurcătură.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad