Connect with us

National

În sfârșit, vești bune de la meteo! Vremea în următoarele zile

Published

on

Miercuri, vremea se va încălzi, astfel încât valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice datei în regiunile intracarpatice şi apropiate de mediile multianuale în rest.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în nord-vestul, nordul, centrul şi estul ţării, unde cu totul izolat va ploua slab. Local şi temporar vântul va avea intensificări în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, iar în restul teritoriului va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice.

Joi, vremea va continua să se încălzească și va deveni caldă în cea mai mare parte a țării, local deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, cu cele mai mari valori în Câmpia de Vest, dar mai scăzute pe litoral spre 12…15 grade.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată, îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării. Temperaturile maxime peste 20 de grade în cea mai mare parte a ţării, până la 29 de grade la Timișoara. Face excepţie Dobrogea, unde vor fi mai mici, până spre 15…17 grade în zona de litoral. Vor fi ploi slabe, izolate, după-amiază la munte, iar seară și noaptea în regiunile vestice. Ploile vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă.

Citește mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad