Connect with us

Sport

Iftime reacționează după arbitrajul scandalos a lui Dima: „E mai rău ca la SRI pe vremea comunismului sau la DNA. Nu ai nicio șansă”

Published

on

În acest sezon, oficialii FC Botoșani nu au reacționat după meciurile în care echipa a fost dezavantajată de arbitri. Văzând că nimeni nu ia atitudine, arbitrul Iulian Dima și-a bătut pur și simplu joc din FC Botoșani în meciul de ieri seară, câștigat de Dinamo cu scorul de 1-0.

Comisia Centrală de Arbitri a delegat un bucureștean la partida dintre Dinamo și FC Botoșani iar aceasta și-a făcut bine treaba. A fluierat tot meciul într-o singură direcție și a avut câteva decizii care au influențat rezultatul final. Nu a acordat penalty pentru FC Botoșani la un fault care se vedea și din avion. Nu l-a eliminat pe N’Diaye deși acesta merita vreo trei cartonașe roșii iar pe final, jucătorul dinamovist a marcat singurul gol al partidei. Jucătorii și cei din staff-ul FC Botoșani spun că arbitrul Iulian Dima a avut încă de la început o atitudine arogantă și sfidătoare față de ei.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că singura soluție este introducerea VAR-ului și în Liga 1.

„Au fost niște greșeli flagrante. Îmi e greu să cred că sunt voite. Sunt din incompetență. Și băieții îmi spun în vestiar că sunt furați. Sunt greșeli de arbitraj, în defavoarea noastră, în foarte multe meciuri. Ieri a fost un meci câștigat de arbitru, niște greșeli flagrante. Un arbitru mediocru, ca să nu spun hoț. A greșit prea mult, îmi lasă un gust amar. Orice îi spui, te dă afară sau țipă la tine. Lui Croitoru îi spune: gata că te suspend! E mai rău ca la SRI pe vremea comunismului sau la DNA. Nu ai nicio șansă, cum vrea el, așa face. Noi nu am făcut un meci slab la Dinamo dar când îți refuză un 11 metri și când nu îl elimină pe ăla… nu ai ce face. Ce să facem acum? Să facem greva foamei? Rezultatul nu îl mai întoarce nimeni. Trebuie să fie VAR în Liga 1”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad