Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoșani 1-0. “Țurca” în loc de fotbal

Published

on

Dinamo și FC Botoșani au încheiat etapa în liga 1 cu un meci care mai degrabă părea de Liga a 4-a. Puține au fost momentele în care cele două echipe au legat mai mult de trei pase, gafe peste gafe, ritm lent și un arbitru bucureștean care a dat vreo 10-15% gazdelor în loc de tradiționalul 5%.

Dinamoviștii au început în atac și au dat impresia că vor să tranșeze repede disputa. Doar au dat impresia, pentru că după vreo cinci minute jocul a devenit unul plictisitor. Gazdele au avut două-trei oportinități de a marca dar s-a văzut că vedetele lui Rednic nu prea au nicio treabă cu fotbalul. La pauză era 0-0 adică zero goluri – zero fotbal.

În partea secundă, botoșănenii au fost ceva mai curajoși dar Fabbrini a fost singurul fotbalist de la jumătate în sus. A încercat, s-a luptat dar era greu să câștige meciul de unul singur. Meciul se îndrepta spre un 0-0 dar în minutul 88, N Diaye, jucător care trebuia eliminat de vreo trei ori în meciul ăsta, a marcat cu capul. O contribuție la gol a avut și portarul Fraisl care umbla bezmetic prin careu. Au urmat vreo șase minute de prelungiri dar FC Botoșani nu a fost capabilă să marcheze golul egalării și Dinamo a câștigat cele trei puncte.

FOTO: PROSPORT.RO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad