Connect with us

Politica

Liderul Pro România îl ironizează pe ministrul Cuc: A dezvelit panoul de interdicție pe podul de la Vf. Câmpului

Published

on

Dumitru Chelariu, coordonatorul Filialei Județene a Partidului Pro România, este ironic cu ministrul Transporturilor care a revenit la Botoșani pentru a face noi promisiuni.

Chelariu a făcut referire la podul peste Siret din zona Vf. Câmpului unde de curând s-a montat un indicator cu restricție de circulație. Astfel, mașinile de mare tonaj nu mai pot circula pe acest pod deoarece nu mai prezintă siguranță.

“Apreciez prezența ministrului Cuc la dezvelirea panoului de interdicție tonaj pe drumul național Dorohoi – Suceava (podul peste Siret de la Vf Campului). Cu un sobor de preoți a cântat prohodului vechiului pod, a dezvelit indicatorul de informare tonaj și a părăsit zona în uralele transportatorilor fericiți”, spune Dumitru Chelariu, coordonator județean al Pro Romania.

În plus, Chelariu a amintit și de lucrările care s-au făcut pe drumul Dorohoi – Suceava unde s-a turnat un strat de asfalt de 18 milimetri.

“În anii trecuți s-a investit intens în acest drum de legătură între județele Botoșani și Suceava. Strat de asfalt de 18 milimetri grosime. Iar anul acesta s-a investit în indicatorul de circulație care ne arată traseul pe care trebuie să-l urmeze mașinile de tonaj. Podul va deveni monument istoric urmând a se anunța construcția unui nou pod în anii care urmează sau deceniul următor. Un sobor de preoți a cântat prohodul bătrânului pod iar transportatorii au fost în delir la dezvelirea panoului de informare cu noul traseu. Puțin în amonte pe râul Siret au mai crescut niște bălării pe barajul aflat în execuție de ani buni de zile iar subsecretarul de stat Deleanu nu a putut participa la eveniment fiind ocupat de comunicatul pentru sărbătorirea Zilei Pământului. Totuși s-a amintit de importantul eveniment de anul trecut când acesta împreună cu ministrul a reușit să “deblocheze” proiectul.  O adevărată sărbătoare pe Lunca Siretului. Cucul cel adevarat cânta a pagubă în zăvoiul care se vrea transformat în luciu de apă iar Cuc ministrul “cânta” fals botoșănenilor amintind a treia oară de drumul  Botoșani – Tg. Frumos și despre alte obiective aflate în stadiul nivel de intenție”, a mai precizat liderul Pro România.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad