Connect with us

Politica

Dragnea calcă pe urmele lui Diaconescu. Unul promitea 20.000 de euro, ăsta promite 20.000 de lei VIDEO

Published

on

Liviu Dragnea s-a inspirat din campania electorală a lui Dan Diaconescu și a început să promită bani pentru fiecare cetățean din zona Moldovei. Numai că suma promisă de Dragnea este mult mai mică decât cea promisă de fostul lider PP-DD.

Prezent la alegerile din cadrul Organizației Județene PSD Botoșani, Dragnea a anunțat că fiecare cetățean din zona rurală a Moldovei va primi câte 20.000 de lei de la stat iar dacă are nevoie de mai mulți bani, suma se poate dubla.

“Am gândit, am elaborat un program specific, punctual pentru această regiune. Este vorba în primul rând de acordarea a 20.000 lei pentru fiecare gospodărie, pentru îmbunătățirea condițiilor de locuit în mediul rural și dotarea gospodăriilor cu utilaje agricole. Cei care vor și mai mulți bani, pot merge până șa 40.000 lei și le putem acorda garanții pentru credite. Vorbim de izolarea termică și energetică, încălzire cu centrale termice, conectarea gospodăriilor la rețeaua de apă-canalizare și gaz, amenajarea de grupuri sanitare, apă caldă menajeră prin sisteme solare. Programul se adresează cetățenilor, persoane fizice, și va fi aprobat cât de curând prin ordonanță de urgență și nu are caracter de ajutor de stat”, a afirmat Dragnea.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad