Connect with us

National

Dragnea, aşteptat cu proteste și la Iaşi: „Bine ai venit, nimicule!“ Reacția premierului Dăncilă

Published

on

Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri se află la Iaşi sâmbătă, 20 aprilie, pentru alegerile interne ale filialei PSD Iaşi. Acţiunea politică vizează confirmarea în funcţie a actualului şef interimar, Maricel Popa, singurul candidat pentru ocuparea postului.

Discursul Vioricăi Dăncilă, referitor la atacurile de la mitingul PNL:

„Nu le răspund celor care cred că prin jigniri au vizibilitate mai mare sau aduc un plus. Dar azi am văzut un lucru pe care nu pot să îl accept şi îmi încalc promisiunea: am văzut un om şi-a permis să jignească femeile din PSD. E inacceptabil. Un om care jigneşte femeile e un om slab. A jignit azi multe femei: mame, fiice. Eu recomand să le trateze cu respect pe femeile PSD pentru că sunt mult mai puternice decât el şi mult mai determinate. Într-o luptă cu organizaţia femeilor social democrate am toată convingerea că el va pierde. În lipsa proiectelor pe care nu el are a venit cu lozinci care dovedesc că memoria nu îl ajută. PSD Sărăceşte România. Oare? A uitat acest lider ce a făcut partidul lui? A uitat câtă suferinţă şi lacrimi a adus în rândul pensionarilor? Românii nu uită. Cred că va fi sancţionat aşa cum merită. Ei au tăiat pensii şi salarii, noi le-am crescut“.

Afară, în faţa teatrului în care au loc alegerile, au rămas mai mulţi protestatari decât susţinători PSD, care au plecat, între timp. Manifestanţii continuă să strige „PSD, ciuma roşie“, în timp ce pe un panou uriaş se aud discursurile psd-iştilor.

Citeste mai mult pe ADEVĂRUL

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad