Connect with us

Cultura

A 40-a ediție a festivalului “Satule, mândră grădină” se organizează în perioada 20-21 mai

Published

on

#stiri #botosani

Cel mai longeviv festival de folclor din zona Moldovei ajunge anul acesta la a 40-a ediție. Organizatorii au început pregătirile și vor ca la ediția din acest an nivelul festivalului să fie mult mai bun.

Ediția din acest an a festivalului va avea loc în zilele de 20 și 21 mai. Organizatorii evenimentului se așteaptă la un număr mare de participanți atât din România cât și din  Republica Moldova și Ucraina și spun că festivalul reprezintă o oportunitate foarte bună  de promovare a localității Bucecea.

“Anul acesta, festivalul va fi organizat pe 20-21 mai. Este a 40-a ediție de festival. Din câte știu, este cel mai longeviv festival din Moldova. Suntem la începutul pregătirilor, abia am aprobat bugetul local. Sperăm să fie ceva deosebit față de anii precedenți”, a spus Daniel Avătămâniței, viceprimarul orașului Bucecea.

Festivalul “Satule mândră grădină“ va fi realizat cu fonduri din bugetul local și județean. Anual, Consiliul Județean se implică financiar în organizarea festivalului, prin Centrul de Creație Botoșani și cu sprijinul orchestrei Rapsozii Botoșanilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad