Connect with us

Politica

INCREDIBIL. Încă o amânare la licitația drumului Botoșani – Tg. Frumos

Published

on

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) își bate pur și simplu joc din sute de mii de botoșăneni. După ce ne-au păcălit un an, acum, șefii CNAIR, în frunte cu Narcis Neaga, ne-au pregătit o noua țeapă în ceea ce privește Drumul Botoșani – Tg Frumos.

Potrivit deputatului PNL Cristian Achitei, termenul de depunere a ofertelor la licitația pentru drumul Botoșani – Tg Frumos s-a prelungit. Asta înseamnă că se va prelungi și perioada în care se evaluează ofertele și astfel se reia scenariul din 2018.

“Pentru DN 28B Tg. Frumos-Botoșani depunerea ofertelor s-a amânat de pe 22 aprilie până în luna mai.

Pentru cele două lucrări ale CJ-ului condus de pesediști finanțate prin CNI (Compania Națională de Investiții), consolidarea DJ 293 la Dumeni și consolidarea DJ 296 între Roma și Nicșeni, licitația din 14.03.2019 s-a anulat.
Actualizarea indicatorilor tehnico-economici generează costuri suplimentare de peste 8,5 milioane lei (85 miliarde lei vechi), inclusiv cofinanțarea asigurată de CJ, care crește cu peste 750.000 lei (7,5 miliarde lei vechi, sume aprobate în ședința CJ de joi, 11 aprilie.
Iar licitația pentru cele două lucrări vom vedea când se va relua.
Aud zvonuri că pesediștii au chiar tupeul să ordone pe la unele lucrări când să înceapă execuția, iar altele să fie întârziate birocratic prin blocarea avizelor necesare pentru autorizațiile de construcție.
Acești tovarăși bolșevici își bat joc în fiecare secundă de botoșăneni”, a postat deputatul Cristian Achitei, pe blogul său.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad