Connect with us

Cultura

Peste 1500 de copii și părinți au cântat și dansat cu Gașca Zurli FOTO&VIDEO

Published

on

#stiri #botosani #gascazurli

Botoșaniul a fost pentru al treilea an pe harta Zurli iar de fiecare dată Sala Polivalentă Elisabeta Lipă a fost aproape plină. La fel a fost și sâmbătă după amiază când peste 1500 de copii și părinți au venit să urmărească și să se distreze alături de personajele lor preferate.

De această dată, cea mai apreciată trupă pentru copii a venit la Botoșani cu spectacolul “Casa Zurli”. Cu o oră înainte de începerea spectacolului, în fața Sălii Polivalente era mare agitație. O căsuță Zurli era amplasată în fața Sălii Polivalente iar copiii stăteau la rând pentru fotografii. La intrarea în sală, oamenii Zurli îi așteptau pe cei mici pentru a participa la diverse ateliere. Tot la intrare, erau două standuri de unde se puteau cumpăra masotele Zurli și alte produse.

Spectacolul din această primăvară a îmbinat poveștile cu cântecele Zurli. Fetița Zurli, Zdrăngănel, Clopoțel, Vrăjimăturica și celelalte personaje au interpretat atât câtece noi cât și câtecele foarte cunoscute și care i-au făcut celebri.

După mai bine de o oră în care cei mici au cântat și au dansat, Gașca Zurli și-a luat la revedere dar Mirela Retegan sau “Tanti prezentatoarea” cum este ea cunoscută, a promis că Botoșaniul rămâne pe harta Zurli iar în toamnă personajele preferate ale copiilor vor reveni cu un nou spectacol în Polivalentă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )