Connect with us

Educatie

Ecaterina Andronescu anunță TREI legi ale Educației. Învățământul, schimbat din temelii

Published

on

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca drafturile noilor legi ale Educatiei vor fi lansate dupa alegerile europarlamentare, pentru a “nu conturba campania”, urmand sa mai aiba loc intalniri cu profesorii din tara.

“Eu cred ca putem sa lansam drafturile celor trei legi ale invatamantului – pentru ca ne gandim sa avem o lege pentru invatamantul preuniversitar, una pentru invatamantul universitar si alta pentru statutul personalului didactic, este foarte important sa avem o lege care sa confere statut personalului didactic cu drepturi si obligatii – dupa alegeri. Drafturile le avem, dupa ce continuam dezbaterile, si avem cat de multe idei din dezbaterea publica pe acest document, draftul poate fi completat si probabil ca-l vom lansa dupa alegerile pentru Parlamentul European, ca sa nu conturbam campania”, a afirmat Andronescu, vineri, la Satu Mare.
Ea a aratat ca intalnirile cu profesorii din tara sunt foarte utile si considera ca prin noua legislatie educatia ar trebui sa aiba un rol economic, dar si sa-si recastige increderea.

Citește mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )