Connect with us
banner ad

Educatie

Ecaterina Andronescu anunță TREI legi ale Educației. Învățământul, schimbat din temelii

Published

on

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca drafturile noilor legi ale Educatiei vor fi lansate dupa alegerile europarlamentare, pentru a “nu conturba campania”, urmand sa mai aiba loc intalniri cu profesorii din tara.

“Eu cred ca putem sa lansam drafturile celor trei legi ale invatamantului – pentru ca ne gandim sa avem o lege pentru invatamantul preuniversitar, una pentru invatamantul universitar si alta pentru statutul personalului didactic, este foarte important sa avem o lege care sa confere statut personalului didactic cu drepturi si obligatii – dupa alegeri. Drafturile le avem, dupa ce continuam dezbaterile, si avem cat de multe idei din dezbaterea publica pe acest document, draftul poate fi completat si probabil ca-l vom lansa dupa alegerile pentru Parlamentul European, ca sa nu conturbam campania”, a afirmat Andronescu, vineri, la Satu Mare.
Ea a aratat ca intalnirile cu profesorii din tara sunt foarte utile si considera ca prin noua legislatie educatia ar trebui sa aiba un rol economic, dar si sa-si recastige increderea.

Citește mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )