Connect with us

Politica

VIDEO. Marius Budăi: “Parcă e mai multă agitare acum decât când au fost tăiate salariile. E mai multă nemulțumire”

Published

on

Ministrul Muncii a venit în campanie electorală, la el acasă. În această dimineață, la ora 8.00, Marius Budăi, ministrul Muncii și Protecției Sociale a fost la Prefectură, la Comisia de Dialog Social, unde s-a întâlnit cu liderii de sindicate și cu reprezentanții  patronatelor.

Budăi i-a ascultat pe liderii de sindicat din sănătate, învățământ, poliție și alte instituții sau societăți subordonate Consiliului Județean și Local după care le-a dat câteva răspunsuri și a promis că va discuta cu ceilalți ministri pentru a rezolva unele probleme punctuale. El nu a uitat că se apropie campania electorală și a afirmat că românii sunt mai nemulțumiți acum decât în perioada guvernării PDL când s-au tăiat salariile.

“Dacă dublăm PIB-ul anul acesta, anul viitor ne vom întâlni și tot vor mai fi oameni nemulțumiți. pentru că e în firea noastră. Eu am doar un mic regret. Parcă e mai multă agitare acum decât când au fost tăiate salariile. E mai multă nemulțumire acum decât atunci când toate contractele noastre… când noi nu am pierdut 25% la salariu ci 55%. Bașca majorarea TVA-ului cu 5% și am pierdut 60%. Ce salarii aveam atunci în asistență social și ce salarii sunt acum”, a afirmat Budăi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad