Connect with us

Evenimente

Rareș Bogdan și Ludovic Orban vin pe 25 aprilie la Botoșani

Published

on

Ludovic Orban și Rareș Bogdan vin în campanie electorală la Botoșani. Cei doi vor ajunge la Botosani înaintea Paștelui și se vor întâlni cu activul de partid și cu cetățenii  municipiului.

Costel Șoptica, președintele PNL Botoșani spune că în săptămâna dinaintea Pastelui, o parte din echipa de campanie a Partidului Național Liberal se va afla în Moldova. Vizita la Botoșani este programată pentru data de 25 aprilie.

“Pe data de 25 aprilie, vo fi prezenți la Botoșani domnul președinte Ludovic Orban și domnul Rareș Bogdan. Cu certitudine vor mai fi colegi de la nivel național care vor face deplasarea la Botoșani. În toată acea săptămână, dumnealor se vor deplasa în județele Moldovei”, a precizat Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

Liberalii nu au pregătit o acțiune de amploare deoarece ar fi greu să-i mobilizeze pe membrii din comunele și orașele județului. Va fi o întâlnire cu reprezentanții din conducerea PNL Botoșani și o vizită în zonele centrale din municipiu unde Rareș Bogdan și Ludovic Orban vor discuta cu cetățenii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad