Connect with us

Evenimente

Ongenda rămâne la Botoșani. Iftime spune ca are o oferta concreta pentru francez

Published

on

Hervin Ongenda (23 de ani) continuă încă două sezoane la FC Botoșani. Anunţul a venit în direct la ProSport Live de la Valeriu Iftime, patronul moldovenilor care a mai dezvăluit că a refuzat o ofertă din prima ligă a Belgiei pentru fostul fotbalist de la Paris Saint-Germain.

Mijlocaşul ofensiv francez a făcut o impresie foarte bună în cele 29 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru FC Botoşani, iar evoluţiile bune au atras interes din campionatul Belgiei. Dar Valeriu Iftime vede în Ongenda o oportunitate pentru o afacere mai importantă, motiv pentru care a refuzat propunerea şi l-a convins pe fotbalistul din Hexagon să semneze prelungirea contractului. Cum a reuşit? A profitat din plin de relaţia corectă pe care o are cu jucătorul, între Iftime şi Ongenda existând o înţelegere conform căreia mijlocaşul pleacă din Moldova în momentul în care primeşte o ofertă care să-l mulţumească pe el, dar şi clubul: 

“Am o ofertă foarte concretă, în momentul ăsta, pentru Ongenda. E din Belgia, nu vă pot spune echipa, dar nu pleacă. Oferta e concretă pentru momentul ăsta, dar nu vreau să-l dau. Vreau să joace fotbal, semnează încă doi ani cu mine, am o relaţie foarte corectă cu el. El ştie că pleacă de la mine când are o ofertă bună pentru mine şi pentru club. Acum, nu e! Aştept mult mai mult de la el, ştie că trebuie să joace bine ca să plece. El trebuia să se întâlnească într-o echipă cu Moruţan, dar e greu să mă gândesc că Moruţan se întoarce la Botoşani”, a declarat Iftime, vineri dimineaţă, la ProSport Live.

Cotat la 550.000 de euro, Ongenda a strâns trei goluri şi patru pase decisive în cele 1.708 minute jucate în 29 de meciuri pentru FC Botoşani.

2020 e anul în care expiră actuala înţelegere dintre Ogenda şi FC Botoşani.

Sursa: Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad