Connect with us

Politica

Mihaela Huncă: PSD construiește autostrăzi numai pe hârtie

Published

on

Deputatul Mihaela Huncă îi acuză pe pesediști că i-au mințit din nou pe români în ceea ce privește construcția de autostrăzi. Parlamentarul botoșănean susține că PSD și guvernul Dăncilă construiesc autostrăzi doar pe hârtie.

Parlamentarul Partidului Pro România spune că după acțiunea organizată de Ștefan Mandachi pe 15 martie, Senatul a adoptat proiectele legislative pentru autostrada Brașov-Bacău, autostrada Nordului și autostrada București-Brașov. Minunea nu a durat decât câteva zile pentru că guvernul și parlamentarii lui Liviu Dragnea au sfidat pe față milioane de români.

”Cu surle și trâmbițe.Guvernul construia trei autostrăzi în urma protestului național. Visul moldovenilor pare din ce în ce mai îndepărtat. România lui Liviu Dragnea construiește autostrăzi, dar numai pe hârtie! În 15 martie, timp de 15 minute a încremenit întreaga țară. “România vrea autostrăzi” s-a auzit din pieptul a milioane de români!

În cel mai demagocic mod cu putință, imediat, Senatul a adoptat proiectele legislative pentru trei noi obiective de investiţii: Autostrada Braşov-Bacău, Autostrada Nordului şi Autostrada Bucureşti-Braşov. Minunea nu a durat decât câteva zile pentru că guvernul și parlamentarii lui Liviu Dragnea au sfidat pe față milioane de români.

A început, așadar, joaca cu autostrăzile: aviz negativ dat de deputații din Comisia juridică pentru Brașov – București și Brașov – Bacău. Au venit apoi explicațiile halucinante: Germania, Franţa, Italia au început să construiască autostrăzi după al Doilea Război Mondial şi construiesc şi astăzi. Noi vrem în 10 ani, în 20 de ani, în 30 de ani să avem autostrăzi pe întreg teritoriul României?, susțin cei care acum nu mai pot conduce această țară.

Autostrada Moldovei, Iași Târgu-Mureș, a Unirii, așa cum propagandistic au intitulat-o reprezentanții PSD,  moare în fașă! Nu avem în România niciun drum construit în Parteneriat Public Privat și nici nu vom avea prea curând! Acest drum nu poate fi finanțat prin acest sistem pentru simplul motiv că nu există suficient trafic pe această rută și, implict, șoferi care să plătească taxe care se acopere costurile”.

Mă întreb atunci, de ce nu se îndreaptă Guvernul către fondurile europene nerambursabile care sunt disponibile și pe care comisarul European candidat Pro România la alegerile parlamentare, Corina Crețu, le-ar putea susține necondiționat? Având în vedere că accesarea fondurilor europene se face prin proiecte serioase, fundamentate, cu licitații și studii profesioniste și updatate la zi, consider că sunt alte interese la mijloc ale partidului de guvernământ, care  în mod vădit intră în contradicție cu interesele românilor”, spune Mihael Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad