Connect with us

Administratie

VIDEO. Primăriile vor plăti mai mulți bani la ACoR iar primarii vor pleca în “Misiuni economice interne și  internaționale”

Published

on

#stiri #botosani

Cotizații mai mari pentru primăriile de comune din județul Botoșani. O parte dintre primarii de comune din judetul Botoșani s-au întâlnit astăzi la o ședință a Asociației Comunelor.

Pe lângă problemele care țin de organizarea acestei asociații, Sorin  Gânga, președintele ACOR Botoșani, a propus majorarea cotizației pe care o plătesc primăriile pentru a se organiza cursuri, colocvii, misiuni economice interne și  internaționale. Mai concret, să se suplimenteze cotizația plătită de primării către ACOR iar din acei bani, primarii să meargă în excursii prin străinătate.

Sorin Gânga a propus creșterea cotizației de la 2400 de lei la 3000 lei și constituirea unui fond de rezervă în cadrul ACOR Botoșani. Imediat a venit reacția lui Dumitru Chelariu, fostul președinte al ACoR Botoașani care le-a transmis celor care conduc asociația să se preocupe de partea administrativă și nu de excursii în Dubai.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad