Connect with us

Sport

VIDEO. Iftime: “Sunt niște greșeli de arbitraj care se vor întoarce”

Published

on

Patronul FC Botoșani nu este foarte supărat pe arbitrii așa cum sunt jucătorii. El spune că au existat câteva greșeli mari dar e convins că până la finalul campionatului vor fi și greșeli în favoarea roș-alb-albaștrilor.

Înaintea meciului de la Mediaș, căpitanul Andrei Burcă era nemulțumit de arbitraj și spunea: “Noi suntem un pic cam tăcuți, nu vorbim, stăm liniștiți în barca noastră și uitați ce se întâmplă la fiecare meci. La Viitorul nu a comentat nimeni la acea intrare asupra lui Cătălin Golofca, la meciul trecut, toată lumea a spus că nu a fost lovitură liberă. De la o simplă fază, au intrat în joc”.

Valeriu Iftime nu este foarte supărat pe arbitri chiar dacă au existat câteva greșeli care au influențat rezultatul.

“Sunt niște greșeli de arbitraj care se vor întoarce. Dumnezeu echilibrează lumea. A fost o greșeală de arbitraj la meciul de la Mediaș unde am avut un 11 metri clar, în minutul 82, iar ei rămâneau în 10 oameni. Dacă marcam, cred că îi și băteam. La meciul de la Hagi, în minutul 30, roșu la Ianis. Nu ne mai băteau doi ani ăia.La meciul cu Călărași, arbitrul i-a băgat pe ăia în joc. Toate chestiunile astea o să se întoarcă la un moment dat. Trebuie să fie și un cascadorii râsului în care noi să fim partea pozitivă. Ce am văzut la Burcă ultima dată, e cascadorii râsului”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad