Connect with us

Sport

VIDEO. Căpitanul Andrei Burcă trimite săgeți către conducerea FC Botoșani: „Stăm liniștiți în barca noastră și uitați ce se întâmplă la fiecare meci”

Published

on

FC Botoșani va întâlni duminică după amiază, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaș, o echipă care i-a încurcat pe Burcă&Co în lupta pentru play-off.

Căpitanul FC Botoșani a spus că obiectivul este obținerea celor trei puncte la Mediaș dar a lansat și săgeți către șefii clubului.

„A venit momentul să arătăm ca o echipă, să ne trezim după aceste meciuri. Suntem conștienți de importanța acestui joc și știm că avem nevoie de cele trei puncte. Vrem să luăm punctele pentru că aici am făcut egal cu ei, și-au dat viața pe teren. Înaintea meciului s-au plâns că nu au arbitri… De vreo cinci etape fac același lucru. Noi suntem un pic cam tăcuți, nu vorbim, stăm liniștiți în barca noastră și uitați ce se întâmplă la fiecare meci. La Viitorul nu a comentat nimeni la acea intrare asupra lui Cătălin Golofca, la meciul trecut, toată lumea a spus că nu a fost lovitură liberă. De la o simplă fază, au intrat în joc. Noi mergem la Mediaș să luăm trei puncte pentru că avem nevoie. Trebuie să ne revenim pentru că o să se complice lucrurile. Nu este o atmosferă foarte bună pentru că nu avem moral. Cu prima victorie, o să revenim pe un făgaș normal”, a spus Andrei Burcă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad