Connect with us

Evenimente

Un nou protest pentru drumuri decente în județul Botoșani

Published

on

#stiri #botosani

Botoșănenii ies din nou în stradă pentru a solicita conducerii Consiliului Județean să-și facă treaba și să asigure drumuri decente pe care să se poată circula.

Mai mulți șoferi din zona Hlipiceni, Todireni, Răuseni, Lunca și Sulița vor organiza un protest, pe data de 9 aprilie. Caravana va pleca din Răuseni și va veni spre Botoșani pe traseul Răuseni – Hlipiceni – Todireni – Lunca – Sulița – Talpa – Botoșani. Șoferii se vor opri în fața Consiliului Județean și îi vor solicita președintelui Costică Macaleți să le asigure drumuri pe care să poată circula.

“VREI NORMALITATE SI DECENTA ? ESTI SATUL DE PROMISIUNI ? AI CURAJUL SA VII LA PROTESTUL AUTO ? ATUNCI VINA CU NOI, SA SPUNEM STOP INDIFERENTEI! ESTE ATAT DE SIMPLU, CA NU MAI INTELEGEM DE CE NU VRETI NORMALITATE SI DECENTA ? NOI VA CEREM DOAR DRUMURI BUNE!”, este mesajul unui dintre organizatori.

Oamenii din această zonă a județului așteaptă de câțiva ani reabilitarea drumului județean dar până acum au primit doar promisiuni. Lucrările la drumul strategic despre care tot vorbesc șefii județului nu vor începe nici în acest an.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad