Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer: „Ciobi trebuie sprijinit acum de către cei din conducere. Nu trebuie să se pună o presiune în plus”

Published

on

Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani, consideră că actuala conducere a clubului trebuie să fie alături de antrenorul Liviu Ciobotariu și de jucători pentru a ieși din această situație dificilă.

După înfrângerea de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, FC Botoșani a ajuns la două puncte de baraj și patru puncte de retrogradare iar în următoarea etapă va juca în deplasare la Mediaș.

„E păcat că s-a ajuns în situația asta. Cei de la Călărași au fost mai agresivi, mai multă dorință, mai motivați. FC Botoșani a avut o singură ocazie pe final prin Fabbrini. Au fost apatici, fără vlagă. Acum trebuie încurajați și tot ei să o scoată. Altceva nu se poate face. E păcat că FC Botoșani nu mai sperie pe nimeni când joacă acasă. Ne așteptam la mai mult în acest play-out de la jucătorii străini. Acești jucători trebuiau să facă diferența la meciul cu Viitorul și nu au făcut-o. Din păcate, nu mai fac diferența nici în play-out. Ciobi trebuie sprijinit acum de către cei din conducere. Nu trebuie să i se dea ultimatum și să se mai pună o presiune în plus. Eu așa văd lucrurile. Trebuie încurajat ca să scoată echipa”, ne-a spus Cornel Șfaițer care consideră că aducerea unui număr mare de străini a fost o greșeală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad