Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer: „Ciobi trebuie sprijinit acum de către cei din conducere. Nu trebuie să se pună o presiune în plus”

Published

on

Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani, consideră că actuala conducere a clubului trebuie să fie alături de antrenorul Liviu Ciobotariu și de jucători pentru a ieși din această situație dificilă.

După înfrângerea de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, FC Botoșani a ajuns la două puncte de baraj și patru puncte de retrogradare iar în următoarea etapă va juca în deplasare la Mediaș.

„E păcat că s-a ajuns în situația asta. Cei de la Călărași au fost mai agresivi, mai multă dorință, mai motivați. FC Botoșani a avut o singură ocazie pe final prin Fabbrini. Au fost apatici, fără vlagă. Acum trebuie încurajați și tot ei să o scoată. Altceva nu se poate face. E păcat că FC Botoșani nu mai sperie pe nimeni când joacă acasă. Ne așteptam la mai mult în acest play-out de la jucătorii străini. Acești jucători trebuiau să facă diferența la meciul cu Viitorul și nu au făcut-o. Din păcate, nu mai fac diferența nici în play-out. Ciobi trebuie sprijinit acum de către cei din conducere. Nu trebuie să i se dea ultimatum și să se mai pună o presiune în plus. Eu așa văd lucrurile. Trebuie încurajat ca să scoată echipa”, ne-a spus Cornel Șfaițer care consideră că aducerea unui număr mare de străini a fost o greșeală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )