Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Suntem cea mai slabă echipă din Liga 1. Mă gândesc la schimbări mai radicale”

Published

on

FC Botoșani a pierdut pe teren propriu cu Dunărea Călărași și a ajuns la două puncte de baraj și patru puncte de retrogradare. În trei meciuri cu Chiajna, Voluntari și Călărași, FC Botoșani a obținut doar un punct iar jocul a fost foarte slab.

După înfrângerea cu Dunărea Călărași, Valeriu Iftime a declarat că FC Botoșani are cel mai slab joc din prima ligă dar în același timp a spus că Ongenda trebuia să fie titular astăzi.

„Echipa joacă foarte, foarte prost, Liviu a încercat să schimbe ceva și nu a reușit. S-a văzut că mai trebuie și calitate pe lângă luptă. Am fost slabi. Suntem cea mai slabă echipă din Liga 1, jucăm cel mai prost fotbal. Când luăm un punct cu ultimele trei clasate, e clar că ave o mare problemă iar Liviu trebuie să fie foarte atent. Încă nu am vorbit cu el, o să văd cum fac. Fulop a fost în două ațe…Nici Buș nu mi-a plăcut. Mijlocul a jucat prost, nu am reușit să ținem mingea, să încercăm un dribling. Eu cred că fără Ongenda nu putem începe jocul. Este număr 10 și poate lega jocul. Măcar știe să construiască. Mi se părea că ăia aleargă mai mult decât noi și nu știu dacă nu e cumva condiția fizică”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Patronul clubului FC Botoșani a lăsat să se înțeleagă că se gândește la schimbarea antrenorului Liviu Ciobotariu dar a spus că vrea mai întâi să aibă o discuție cu acesta.

„Suntem într-una din cele mai grave situații de când suntem în Liga 1. Văd dacă putem face ceva în câteva zile. Dacă nu, mă gândesc la schimbări mai radicale. Eu cred în Liviu, am să vorbesc cu el, să văd ce opinie are. Când te bate Călărașiul și faci egal acasă cu Chiajna, înseamnă că avem o problemă”, a mai declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad